سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بیازماى تا دشمن آن گردى ، [ و بعضى این جمله را از رسول خدا ( ص ) روایت کرده‏اند : و آنچه تأیید مى‏کند از سخنان امیر مؤمنان ( ع ) است روایت ثعلب از ابن اعرابى است که مأمون گفت : اگر على ( ع ) نگفته بود « اخبر تقله » مى‏گفتم « أقله تخبر » . ] [نهج البلاغه]
 

 

 

حدیث معراج

توطئه‌ای شیطانی از دشمنان اسلام

آخرین تیر دشمنان و جنود شیطان نیز این بود که گروهی را با تفکرات شیطانی تربیت کرده و با نام اسلام و مسلمان در سرزمین‌های اسلامی، تشکیل دهد که آن‌ها با انجام کارهای وحشیانه و به دور از انسانیت، رعب و وحشتی در دل مردم ایجاد کنند.

اسلام هراسی

خداوند متعال برای هدایت انسان‌ها و تعلیم راه و روش درست زیستن به آنان، در همه دوران، سفیرانی را از جانب خویش فرستاد، تا بشریت را از گم‌راهی نجات دهند و به سعادت و خوش‌بختی برسانند. آنان نیز یکی پس از دیگری آمدند و با تحمل سختی‌ها و مشکلات طاقت‌فرسا به انجام وظیفه خود و هدایت مردم پرداختند.

با آمدن حضرت عیسی(علیه‌السلام) دین مسیحیت به مردم دنیا عرضه شد و آنان موظف بودند این دین را پذیرفته و از حضرت مسیح تبعیت کنند، اما آنان پس از مدتی کوتاه، سر به طغیان نهادند و دین مسیح را به انحراف کشیده و تحریف کردند و با این کار، دوران ظلمت و تباهی بر بشر آغاز شد؛ در این دوران که به دوران «فترت رسل» معروف است، مردم دنیا در گم‌راهی و خرافات و اوهام زندگی می‌کردند.[1]

بعد از گذشت حدود 600 سال گم‌راهی و ضلالت، خداوند متعال بر بشریت منت نهاد و آخرین سفیر خود و اشرف مخلوفات یعنی پیامبر عظیم‌الشان اسلام حضرت محمد مصطفی(صلی‌الله‌علیه‌وآله) را برای هدایت و نجات بشریت از گم‌راهی و اوهام و خرافات، فرستاد تا به وسیله او کامل‌ترین دین و عالی‌ترین دستورات خود را به بشر عرضه کند.

آری پیامبری از جنس خود بشر، ولی عالی‌تر از هر مَلَکی آمد تا به وسیله او، انسان بتواند پرواز کند و مسیر هدایت و سعادت را در پیش گیرد و از اوهام و خرافات و تباهی‌ها نجات یابد، پیامبری که در اخلاق و رفتار و مهربانی سرآمد تمام خلایق بود و بزرگی او به حدی بود که مورد تمجید قرآن قرار گرفت و خداوند متعال از او تعریف کرد و فرمود: «وَ إِنَّکَ لَعَلى‏ خُلُقٍ عَظِیمٍ [قلم/4] و تو اخلاق عظیم و برجسته‌‏اى دارى».

معنویت او به حدی بود که به معراج رفت و نزدیک‌ترین مقام به خداوند متعال را به دست آورد؛ قرآن در این رابطه نیز می‌فرماید: «ثُمَّ دَنا فَتَدَلَّى، فَکانَ قابَ قَوْسَیْنِ أَوْ أَدْنى‏، فَأَوْحى‏ إِلى‏ عَبْدِهِ ما أَوْحى‏ (نجم-8-10): سپس نزدیک و نزدیک‌تر شد، تا آن‌که فاصله او به اندازه دو کمان یا کمتر بود، در این‌جا خداوند آن‌چه را وحى کردنى بود به بنده‌‏اش وحى نمود». این تعبیر راجع به هیچ پیامبری وجود ندارد و مختص به مقام پیامبر عضیم الشان(صلی‌الله‌علیه‌وآله) می‌باشد.

پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) نیز مانند پدری دل‌سوز به هدایت و تربیت انسان‌ها پرداخت و در این راه چنان تلاش می‌کرد که هیچ پدری برای فرزند خود چنین تلاش نمی‌کند، حضرت آن‌قدر نسبت به مومنین و هدایت آن‌ها علاقه داشت و تلاش می‌کرد که مورد تمجید خداوند متعال قرار گرفت، قرآن در این رابطه نیز می‌فرماید: «َقَدْ جاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُفٌ رَحِیمٌ [توبه/128] رسولى از خود شما به سویتان آمد که رنج‌هاى شما بر او سخت است، و اصرار به هدایت شما دارد و نسبت به مؤمنان رئوف و مهربان است».

این تلاش‌های بی‌دریغ او باعث شد جامعه عرب به ایشان روی آورده و با جان و دل سخن او را اطاعت کنند و بعد از مدت کوتاهی به جامعه مترقی و مومن مبدل شود که اصول انسانی و ارزش‌های والای معنوی را سر لوحه خود قرار داد و ملاک و ارزش انسان‌ها تقوای الهی شد. این ندای آسمانی در طول تاریخ به گوش هر انسانی رسید، او را نیز مبهوت خود ساخت و شیفته پیام خود گردانید.
در زمان کنونی نیز با رسیدن ندای اسلام به گوش جهانیان، دسته دسته از مردم دنیا به اسلام روی آورده و مسلمان شده و پیرو آیین این مرد آسمانی می‌شوند؛ و به گزراش خبرگزاری‌های خود اروپا، بیشترین نام‌گذاری در سال اخیر، نام مبارک «محمد» بوده است که گویای رشد و ترقی اسلام و روی‌آوردن مردم دنیا به آیین اسلام است.

در این میان شیطان نیز بی‌کار نبوده و جنود خود را تجهیز کرده و به جنگ نور آمده است و تمام تلاش خود را به کار گرفته است که از مسلمان شدن مردم جلوگیری کرده و با خود به آتش جهنم ببرد؛ لذا سپاهیان خود را در تمام دنیا جمع کرد و با القا تفکرات خود به آنان، آن‌ها را به جنگ با نور و هدایت و نبی مکرم اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله) فرستاده است.

دشمنان اسلام به هرکاری و هر جنایتی دست زندند که مردم را از اسلام درو کنند و از پیشرفت اسلام در میان مردم جلوگیری کنند، برای این‌کار در زمان‌های مختلف، کارهای زیادی انجام دادند و در سال‌های اخیر تئوری اسلام‌هراسی و اسلام‌گریزی را در پیش گرفتند.

آنان برای این‌کار ابتدا با ساخت چند فیلم موثر، تلاش کردند مسلمان را یک تروریست جلوه دادند، زمانی‌که این کار به سرانجام نرسید و میل مردم به اسلام زیادتر شد و پرفروش‌ترین کتاب سال «قرآن کریم» نام گرفت؛ عملا وارد میدان شده و حتی به مردم بی‌دفاع کشور خود نیز رحم نکردند و با بم‌گذاری در کشور خود و قربانی کردن عده‌ای بی‌گناه در سرزمین‌های خود، و تمام کردن این کار به نام اسلام، تلاش کردند مسلمانان را خشن و تروریست جلوه دهند.

این سناریو با بم‌گذاری در دو برج دوقلوی آمریکا در 11 سپتامبر رقم خورد، کم کم این سناریو به کشورهای اروپایی کشیده شد و بم‌گذاری در مترو و مکان‌های عمومی شدت گرفت و مردم بی‌گناه و بی‌دفاع را به خاک و خون کشیدن، و با دست‌گیری چند نفر خود فروخته و مزدور، که خود را مسلمان جلوه دادند، تمام این انفجارها و ترورها به نام اسلام تمام شد.

همه این جنایات و کشتارهای مردم بی‌گناه، به این خاطر بود که اسلام را خشن، تروریست، آدم‌کش و مخالف با حقوق بشر معرفی کنند و با این‌کار، موج جدید اسلام‌هراسی را در بین مردم ایجاد کرده و از پیشرفت اسلام در بین مردم جلوگیری کنند.

آخرین تیر دشمنان و جنود شیطان نیز این بود که گروهی را با تفکرات شیطانی تربیت کرده و با نام اسلام و مسلمان در سرزمین‌های اسلامی، تشکیل دهد که آن‌ها با انجام کارهای وحشیانه و به دور از انسانیت، رعب و وحشتی در دل مردم ایجاد کنند و با این کار موج سوم اسلام‌هراسی را ایجاد کرده و مردم دینا را با خود همراه کنند و از اسلام ناب محمدی(صلی‌الله‌علیه‌وآله) دور کنند؛ برای این‌کار گروه تروریستی «داعش» را ایجاد کردند تا با انجام جنایات وحشت‌ناک که هیچ حیوانی آن‌ها را انجام نمی‌دهد، رعب و وحشتی در دل مردم دنیا به وجود آوردند.

اما با این همه تلاش و زحمت و هیاهو باز نتوانستند به اهداف شوم خود دست پیدا کنند و از پیشرفت اسلا در بین مردم جلوگیری کنند، و به حمد الله روز به روز بر جمعیت مسلمان دنیا افزروده شده و به زودی کل اورپا را فتح خواهد کرد.

آنان با این‌کار هرگز به هدف خود نمی‌رسند و تنها باعث شده‌اند ندای اسلام بیشتر به گوش مردم دنیا برسد و اقراد بیشتری به اسلام روی آورده و از پیروان آیین ناب محمدی(صلی‌الله‌علیه‌وآله) شوند.
به امید روزی که اسلام، کل دنیا را فرا گیرد.  


------------------------------------------
پی‌نوشت:
[1]. علامه عسگری، عقاید اسلام در قرآن کریم، ج‏3، ص255.






::: جمعه 93/11/3 ::: ساعت 5:13 عصر :::   توسط قاسم 
نظرات شما: نظر
داغ کن - کلوب دات کام