سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تدبیر پیر را از دلیرى جوان دوست‏تر مى‏دارم . [ و در روایتى است ] از حاضر و آماده بودن جوان براى کارزار . [نهج البلاغه]
 

 

 

حدیث معراج

ولادت رسول رحمت وامام صادق(علیهماالسلام)به مولایمان آقا امام زمان(عجل الله)ورهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله)و تمام شیعیان جهان تبریک وتهنیت عرض می کنم امید وارم همه ما مشمول شفاعت این دوبزرگوار فی الدنیا والاخره قرار بگیرم برمحمد وآل محمد صلواتhttp://womenhc.com/media/blogs/fadak-hamedan/29.jpg





  • کلمات کلیدی : صلوات

  • ::: یکشنبه 91/11/8 ::: ساعت 7:41 عصر :::   توسط قاسم 
    نظرات شما: نظر

    شیوه‌ها و راه کارهای عملی برخورد و هدایت جوانان در پرتو گفتار و رفتار صادق آل محمدعلیهم السلام می‌پردازیم:

    1 - رفتار نیکو و ملایم

    نوجوان قلبی پاک و روحی حساس و دلی نازک و عاطفی دارد. در برخورد با او باید راه نرمی و ملایمت پیش گرفت. نگاه مهربان، ارزش دادن به شخصیت و رفتار خوش، بهترین شیوه ارتباط با اوست. محبت، اظهار علاقه، صدا کردن با القاب، عناوین و نام‌های زیبا او را به سوی مبلغ و مربی جذب می‌کند و در این حال می‌توان ارتباط قلبی و عاطفی با او ایجاد کرد، سخنانش را شنید، راهنمایی کرد، لغزش‌ها را متذکر شد و بالاخره درعالم دوستی که یک ارتباط شدید روحی و عاطفی برقرار است، می‌توان صفات زیبا را به او القاء نمود، نیازهای بسیاری را از او برطرف کرد و از آلودگی‌ها او را بر حذر داشت، زیرا گرایش جوان به خوبی‌ها و زیبایی‌ها از دیگران بهتر و سریع‌تر انجام می‌پذیرد.

    امام صادق علیه السلام فرمود: «من لم تکن فیه ثلاث خصال لم ینفعه الایمان: حلم یرد به جهل الجاهل. و ورع یحجزه عن طلب المحارم. و خلق یداری به الناس؛ هر کس سه خصلت را دارا نباشد از ایمان خود سودی نخواهد برد: اول - بردباری، که جهل نادان را برطرف کند. دوم - پارسائی، که او را از حرام باز دارد. سوم - رفتار نیکو که با مردم مدارا نماید..» ادامه مطلب...



  • کلمات کلیدی : شیعه، خیانت، اف گفتن، پارسائی

  • ::: یکشنبه 91/11/8 ::: ساعت 7:28 عصر :::   توسط قاسم 
    نظرات شما: نظر

    منشور نسل جوان در سیره امام صادق علیه‌السلام

    جوانان و نوجوانان در هر جامعه‌ای گنجینه‌های سرشاری هستند که اگر مربیان و متولیان برای این قشر عظیم سرمایه گذاری شایسته انجام داده و این گروه فعال و پرشور را با رفتار حکیمانه و تکریم شخصیت و احترام به نیازها، به اهداف مطلوب و ایده آل خود هدایت نمایند، علاوه بر این که آنان را از خطر انحراف و تردید در هویت و آسیب‌های اجتماعی مصونیت بخشیده اند، قلب‌های پاک و زلال آنان را به سوی خوبی‌ها، زیبایی‌ها و اخلاق پسندیده رهنمون شده اند، و جامعه آینده را از نظر سلامتی و حفظ ارزش‌ها و فرهنگ، بیمه نموده اند. امام صادق علیه السلام در مورد سرمایه گذاری معنوی برای نسل نو و حفاظت نوجوانان از گروه‌های منحرف و کج اندیش، می‌فرماید: «با درو احداثکم بالحدیث قبل ان یسبقکم الیهم المرجعة ) ؛ نوجوانان خود را با احادیث ما آشنا کنید قبل از این که مرجعه (یکی از گروه‌های منحرف) بر شما پیشی گیرند.

    ارتباط با نسل جوان

    هدایت و تربیت نسل جوان به لحاظ اهمیتی که دارد امروزه بیش از گذشته مورد توجه اندیشمندان و دل سوزان جوامع مختلف قرار گرفته است. جوان دارای خصوصیات عاطفی، اجتماعی و جسمانی است. حساسیت، تنوع خصلت‌های رفتاری، هیجان‌های درونی، علاقه شدید به دوستی با همسالان، عدم کنترل رفتار، حب ذات، الگو پذیری و تقلید، افتخار به شخصیت و تشخص طلبی و میل به آزادی، شمه‌ای از ویژگی‌های اوست.

    با توجه به این ویژگی‌ها، شیوه رفتاری امام صادق علیه السلام با جوانان، و همچنین سخنان و دستور العمل‌های آن حضرت برای جوانان و برخورد با آنان، بهترین نسخه شفا بخش و راهگشاست. نگاه‌های مهربان، بزرگداشت شخصیت، توجه به استعداد و صلاحیت آنان، احترام به نیازهای فردی و اجتماعی، رفتار محبت آمیز و حکیمانه و سرشار از عاطفه و خلوص، موجب جذب جوانان به سوی آن حضرت بود و شیفتگی آنان به رهبر خویش، ریشه در شیوه رفتار و گفتار آن حضرت نسبت به مخاطبین و شاگردان خویش دارد.

    آن حضرت به سرعت پذیرش سجایای اخلاقی در نوجوانان توجه کرده و به ابوجعفر؛ مؤمن طاق می‌فرماید:

    «علیک بالاحداث فانهم اسرع الی کل خیر؛ بر تو باد تربیت نوجوانان، زیرا آنان زودتر از دیگران خوبی‌ها را می‌پذیرند..»

    در اینجا چند نمونه از رفتار آن حضرت را در برخورد با نسل جوان می‌خوانیم: ادامه مطلب...



  • کلمات کلیدی : جوان، مرجئه، هشام، مفضل

  • ::: یکشنبه 91/11/8 ::: ساعت 7:21 عصر :::   توسط قاسم 
    نظرات شما: نظر

     

    طلاق زنهاى بلاتکلیف

    س: زنى که با شوهرش سرناسازگارى دارد و یا مدت طولانى از شوهرش خبرى نیست باید چکار کند؟ آیا مى ‏تواند خودش را مطلّقه کند؟ و اگر چنین طلاقى صورت گرفت، رجعى است یا بائن؟
    ج) اگر زوج غائب است و یا بین زن و شوهر اختلاف وجود دارد و شوهر راضى به طلاق نیست و ادامه این زندگى موجب عسر و حرج و مضیقه است و زن نمى‏تواند این شرائط را تحمل نماید، مى‏تواند به محاکم قضائى مراجعه کند تا پس از احراز موضوع (با شرایط شرعى و قانونى)، صیغه طلاق را جارى نمایند. چنین طلاقى رجعى مى‏باشد.

    عدّه زنا

    س: آیا زنا عدّه دارد؟ در صورتى که با زانیه ازدواج موقت انجام شده باشد، چطور؟
    ج) زنا عدّه ندارد، اما اگر شخصى با چنین زنى ازدواج موقت کرده باشد، پس از تمام شدن مدت، باید عده نگهدارد و ازدواج قبل از پایان عدّه با او جایز نیست و در صورت دخول، موجب حرمت ابدى آن دو به هم مى ‏شود.

     






    ::: شنبه 91/11/7 ::: ساعت 4:11 عصر :::   توسط قاسم 
    نظرات شما: نظر

    فخر دو جهان خواجه فرخ رخ اسعد         مولای زمان مهتر صاحبدل امجد
    آن سید مسعود و خداوند مؤید             پیغمبر محمود ابوالقاسم احمد
    وصفش نتوان گفت به هفتاد مجلد             این بس که خدا گوید: «ما کان محمد» http://www.deabel.com/news/Panel/FileUpload/ArtiklePicture/Larg1114-1390-11-12.jpeg
    تولد پربرکت حضرت خاتم الانبیاءصلی الله علیه وآله که بنا به اعتقاد علمای امامیه در 17 ربیع الاول سال 570 میلادی و مطابق با سال عام الفیل به وقوع پیوست، آغاز تولدی نوین و روز اعطای مدال سعادت و رستگاری از سوی حضرت حق برای جامعه بشریت می‌باشد. در آن روز نوزادی به این عالم خاکی قدم نهاد که بعد از چهل سال از سوی خداوند بعنوان آموزگار وحی و مربی برترین فرهنگ زیستن به اهل جهان معرفی گردید. مقارن این ولادت پر برکت در صحنه گیتی آثار شگفت انگیز و اسرارآمیزی رخ داد که هشداری برای حاکمان و زور مداران تاریخ به حساب آمد.
    فرو ریختن 14 کنگره در ایوان کسری، خاموش شدن آتشکده فارس، جریان آب در وادی سماوه بعد از سالهای طولانی خشکی، سرنگون شدن بتها در مکه و سایر نقاط عالم، خشک شدن دریاچه ساوه، پرتوافشانی نوری از وجود آن گرامی در آفاق آسمانها و خوابهای وحشتناک انوشیروان و موبدان، از جمله علائم خارق العاده و از نشانه‌های هشدار دهنده‌ای بود که مقارن تولد پیامبر خاتم صلی الله علیه وآله در جهان حادث شد که در منابع معتبر تاریخی و جوامع مورد اعتماد حدیثی از آنها یاد شده است.
    در مورد زندگی، سیره و سخن و خلق و خوی آن وجود گرامی آثار و مجموعه‌های ارزشمندی از سوی دانشمندان و محققین پدید آمده است که هر کدام به نوبه خود قابل تحسین و تقدیر است. السیرة النبویه: ابن هشام، السیرة النبویه: ابن کثیر، حیاة النبی و سیرته، سیرة المصطفی: عبدالزهرا عثمان محمد، سیرة المصطفی: هاشم معروف الحسنی، الصحیح من سیرة النبی الاعظم، نهایة المسئول فی روایة الرسول، سیری در سیره نبوی، فروغ ابدیت، شرف النبی و حیاة القلوب، ج 2، برخی از این مجموعه‌های نبوی می‌باشند که هر کدام با سلیقه خاص مؤلف و از زوایای مختلفی به بررسی ابعاد زندگی و سیره آن حضرت پرداخته‌اند.






    ::: شنبه 91/11/7 ::: ساعت 4:6 عصر :::   توسط قاسم 
    نظرات شما: نظر
    <      1   2   3   4      >
    داغ کن - کلوب دات کام